Преглед Radovi istraživača / Researchers’ publications тема: "funkcionalna hrana"
Приказ резултата 1-7 од 7
-
Biologically active compounds in the production of functional foods / Biološki aktivne komponente u proizvodnji funkcionalnih namirnica
(Društvo za ishranu Srbije, Beograd, 2002) -
The effect of probiotics on mineral composition of quark cheese / Uticaj probiotika na mineralni sastav sireva tipa kvarka
(Univerzitet u Novom Sadu - Tehnološki fakultet, Novi Sad i Savez hemičara i tehnologa, Beograd, 2006) -
Functional and novel food legislature / Funkcionalna i nekonvencionalna hrana - zakonska regulativa
(Društvo za ishranu Srbije, Beograd, 2002) -
Functional foods and their role in the improvement of health status / Funkcionalna hrana - uloga u unapređenju zdravlja
(Društvo medicinskih biohemičara Srbije, Beograd i Versita, 2008) -
Importance of intake of certain nutrients in improving health in menopausal women / Značaj unosa pojedinih nutrimenata u cilju unapređenja zdravlja žena u menopauzi
(Savez farmaceutskih udruženja Srbije, Beograd, 2005) -
Sea buckthorn as potential constituent of functional food / Pasji trn - potencijalni sastojak funkcionalne hrane
(Univerzitet u Nišu - Tehnološki fakultet, Leskovac, 2007)