Приказ основних података о документу

dc.creatorTopalović, Dijana
dc.creatorČabarkapa, Andrea
dc.creatorŽivković, Lada
dc.creatorĐelić, Ninoslav
dc.creatorDekanski, Dragana
dc.creatorBajić, Vladan
dc.creatorPotparević, Biljana
dc.date.accessioned2019-09-02T11:33:12Z
dc.date.available2019-09-02T11:33:12Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.issn0250-6807
dc.identifier.urihttps://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/1876
dc.publisherKarger, Basel
dc.relationinfo:eu-repo/grantAgreement/MESTD/Basic Research (BR or ON)/173034/RS//
dc.rightsrestrictedAccess
dc.sourceAnnals of Nutrition and Metabolism
dc.titleProtective Potential of Dry Olive Leaf Extract Against Oxidative Stress in Human Lymphocytes Induced by Thyroxinen
dc.typeconferenceObject
dc.rights.licenseARR
dcterms.abstractДекански, Драгана; Топаловић, Дијана; Живковић, Лада; Бајић, Владан; Ђелић, Нинослав; Чабаркапа, Aндреа; Потпаревић, Биљана;
dc.citation.volume62
dc.citation.issueSupplement 2
dc.citation.spage51
dc.citation.epage51
dc.citation.other62: 51-51
dc.citation.rankM22
dc.description.otherWorld Forum for Nutrition Research Conference Reus, Spain, May 20-21, 2013
dc.description.otherMediterranean Foods on Health and Disease, Abstracts
dc.identifier.wos000330125300117
dc.identifier.doi10.1159/000351281
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_veterinar_985
dc.type.versionpublishedVersion


Документи

Thumbnail

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу