Преглед тема: "soja"
Приказ резултата 1-3 од 3
-
Changes in contents of proteins, antinutritive substances and fatty acids in soya bean grain and full-fat meal under storage conditions / Promene sadržaja proteina, antihranljivih materija i masnih kiselina u sojinom zrnu i punomasnom brašnu pod uticajem uslova čuvanja
(Savez poljoprivrednih inženjera i tehničara, Beograd, 2010) -
Effects of heat processing on soya bean fatty acids content and the lipoxygenase activity / Uticaj termičkih tretmana prerade na sadržaj masnih kiselina sojinog zrna i aktivnost lipoksigenaze
(Univerzitet u Beogradu - Poljoprivredni fakultet, Beograd, 2010) -
Effects of storage conditions on nutritive properties of soya bean grain and soya bean products / Efekti uslova čuvanja na nutritivne karakteristike sojinog zrna i sojinih proizvoda
(Nacionalno društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi, Novi Sad, 2004)