Приказ основних података о документу

dc.creatorTodorović, Z.
dc.creatorTodorović, Vanja
dc.creatorŠobajić, Slađana
dc.creatorStojičević, Saša S.
dc.creatorMarjanović, J.
dc.creatorNikolić, N.
dc.creatorLazić, Miodrag
dc.date.accessioned2019-09-02T11:23:35Z
dc.date.available2019-09-02T11:23:35Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.issn0032-0943
dc.identifier.urihttps://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/1479
dc.publisherGeorg Thieme Verlag Kg, Stuttgart
dc.rightsrestrictedAccess
dc.sourcePlanta Medica
dc.titleAntioxidant capacity of phenolic phytochemicals from peel of apples, pears, plums, red and white grapesen
dc.typeconferenceObject
dc.rights.licenseARR
dcterms.abstractТодоровић, З.; Шобајић, Слађана; Николић, Н.; Тодоровић, Вања; Стојичевић, Саша С.; Лазић, Миодраг; Марјановић, Ј.;
dc.citation.volume77
dc.citation.issue12
dc.citation.spage1286
dc.citation.epage1286
dc.citation.other77(12): 1286-1286
dc.citation.rankM21
dc.description.other59th International Congress and Annual Meeting of the Society for Medicinal Plant and Natural Product Research, Antalya, Turkey, 4.–9. September 2011
dc.identifier.wos000294139000221
dc.identifier.doi10.1055/s-0031-1282298
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_farfar_1479
dc.type.versionpublishedVersion


Документи

ДатотекеВеличинаФорматПреглед

Уз овај запис нема датотека.

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу