Приказ основних података о документу

dc.creatorŠobajić, Slađana
dc.creatorĐuričić, Ivana
dc.creatorRuzić, P.
dc.creatorIvanović, Nevena
dc.date.accessioned2019-09-02T11:23:51Z
dc.date.available2019-09-02T11:23:51Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.issn0250-6807
dc.identifier.urihttps://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/1492
dc.publisherKarger, Basel
dc.rightsrestrictedAccess
dc.sourceAnnals of Nutrition and Metabolism
dc.subjectfortified fooden
dc.subjectmarketen
dc.subjectSerbiaen
dc.titlePrevalence and selection of fortified foods in Serbiaen
dc.typeconferenceObject
dc.rights.licenseARR
dcterms.abstractЂуричић, Ивана; Шобајић, Слађана; Рузић, П.; Ивановић, Невена;
dc.citation.volume58
dc.citation.issuesuppl 3
dc.citation.spage164
dc.citation.epage165
dc.citation.other58: 164-165
dc.citation.rankM22
dc.description.other11th European Nutrition Conference (FENS), Madrid, Spain, October 26–29, 2011
dc.identifier.wos000298011900365
dc.identifier.doi10.1159/000334393
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_farfar_1492
dc.type.versionpublishedVersion


Документи

Thumbnail

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу