FarFaR - Farmaceutski fakultet, repozitorijum
Univerzitet u Beogradu, Farmaceutski fakultet
    • English
    • Српски
    • Српски (Serbia)
  • Srpski (latinica) 
    • Engleski
    • Srpski (ćirilica)
    • Srpski (latinica)
  • Prijava
Pregled rada 
  •   FarFaR - Farmaceutski fakultet, repozitorijum
  • Pharmacy
  • Radovi istraživača / Researchers’ publications
  • Pregled rada
  •   FarFaR - Farmaceutski fakultet, repozitorijum
  • Pharmacy
  • Radovi istraživača / Researchers’ publications
  • Pregled rada
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Cholesterol content and atherogenicity of fermented sausages made of pork meat from various breeds

Nema prikaza
Autori
Stajić, Slaviša
Živković, Dušan
Perunović, Marija
Šobajić, Slađana
Vranić, Danijela
Konferencijski prilog (Objavljena verzija)
Metapodaci
Prikaz svih podataka o dokumentu
Apstrakt
Three batches of the Sremska sausage (traditional Serbian fermented sausage) were made: control variant
Ključne reči:
index of atherogenicity / primitive breeds / cholesterol / fatty acids / Sremska sausage
Izvor:
11th International Congress on Engineering And Food (ICEF11), 2011, 1, 568-575
Izdavač:
  • Elsevier Science BV, Amsterdam

DOI: 10.1016/j.profoo.2011.09.086

ISSN: 2211-601X

WoS: 000314355500086

[ Google Scholar ]
20
URI
http://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/1493
Kolekcije
  • Radovi istraživača / Researchers’ publications
Institucija
Pharmacy

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
O FarFaR-u | Pošaljite zapažanja

OpenAIRERCUB
 

 

Kompletan repozitorijumInstitucijeAutoriNasloviTemeOva institucijaAutoriNasloviTeme

Statistika

Pregled statistika

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
O FarFaR-u | Pošaljite zapažanja

OpenAIRERCUB