Приказ основних података о документу

dc.creatorVidović, Bojana
dc.creatorMilovanović, S.
dc.creatorĐorđević, Brižita
dc.creatorŠobajić, Slađana
dc.creatorStanković, Ivan
dc.date.accessioned2019-09-02T11:32:57Z
dc.date.available2019-09-02T11:32:57Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.issn0250-6807
dc.identifier.urihttps://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/1865
dc.publisherKarger, Basel
dc.relationinfo:eu-repo/grantAgreement/MESTD/Integrated and Interdisciplinary Research (IIR or III)/46001/RS//
dc.rightsrestrictedAccess
dc.sourceAnnals of Nutrition and Metabolism
dc.subjectbody compositionen
dc.subjectschizophreniaen
dc.subjectantipsychoticsen
dc.subjectmetabolic syndromeen
dc.subjectcardiovascular diseaseen
dc.titleBody composition and cardiovascular risk factors in patients with schizophreniaen
dc.typeconferenceObject
dc.rights.licenseARR
dcterms.abstractЂорђевић, Брижита; Миловановић, С.; Видовић, Бојана; Шобајић, Слађана; Станковић, Иван;
dc.citation.volume63
dc.citation.issueSupplement 1
dc.citation.spage1375
dc.citation.epage1375
dc.citation.other63: 1375-1375
dc.citation.rankM22
dc.description.other20th International Congress of Nutrition: Granada, Spain, September 15–20, 2013
dc.identifier.wos000324548204360
dc.identifier.doi10.1159/000354245
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_farfar_1865
dc.type.versionpublishedVersion


Документи

Thumbnail

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу