Prikaz osnovnih podataka o dokumentu

Examination of oil quality parameters obtained from commercial nut fruit samples

dc.contributorIvanović, Nevena
dc.contributorĐorđević, Brižita
dc.creatorBondokić, Kristina
dc.date.accessioned2021-05-23T21:22:32Z
dc.date.available2021-05-23T21:22:32Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/3872
dc.description.abstractЈезграсто воће и њихова уља су богата моно- и полинезасићеним масним киселинама.sr
dc.description.abstractNuts and their oils are rich in mono- and polyunsaturated fatty acids.sr
dc.language.isosrsr
dc.language.isoensr
dc.rightsrestrictedAccesssr
dc.subjectoilsr
dc.subjectnutssr
dc.subjectphysicochemical propertiessr
dc.subjectqualitysr
dc.titleИспитивање параметара квалитета уља добијених из комерцијалних узорака језграстог воћаsr
dc.titleExamination of oil quality parameters obtained from commercial nut fruit samplessr
dc.typeconferenceObjectsr
dc.rights.licenseARRsr
dcterms.abstractБондокић, Кристина; Ispitivanje parametara kvaliteta ulja dobijenih iz komercijalnih uzoraka jezgrastog voća;
dc.rights.holderFarmaceutski fakultet Univerziteta u Beogradusr
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_farfar_3872
dc.type.versionpublishedVersionsr


Dokumenti

Thumbnail

Ovaj dokument se pojavljuje u sledećim kolekcijama

Prikaz osnovnih podataka o dokumentu