Приказ основних података о документу

Investigation into the influence of binder particle size on properties of co-processed excipients prepared by melt granulation

dc.contributorAleksić, Ivana
dc.contributorGlišić, Teodora
dc.creatorKarajanev, Kristina
dc.creatorPetrović, Nađa
dc.date.accessioned2022-05-29T15:37:25Z
dc.date.available2022-05-29T15:37:25Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/4123
dc.description.abstractПотреба за новим ексципијенсима унапређених карактеристика, довела је до развоја копроцесованих ексципијенаса, који представљају комбинацију конвенционалних ексципијенаса обрађених различитим технолошким поступцима, а у односу на физичке имају унапређене физичко-механичке карактеристике.sr
dc.description.abstractA need for new excipients with improved characteristics has led to development of co-processed excipients, representing a combination of conventional excipients prepared by different technological processes, which have improved physicomechanical characteristicsin comparison with simplephysical mixtures.sr
dc.language.isosrsr
dc.language.isoensr
dc.rightsrestrictedAccesssr
dc.subjectco-processed excipientsr
dc.subjectmelt granulationsr
dc.subjectlactose monohydratesr
dc.subjectPrecirol®sr
dc.subjectparacetamolsr
dc.titleИспитивање утицаја величине честица везивног средства на својства копроцесованих ексципијенаса добијених поступком гранулације топљењемsr
dc.titleInvestigation into the influence of binder particle size on properties of co-processed excipients prepared by melt granulationsr
dc.typeconferenceObjectsr
dc.rights.licenseARRsr
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_farfar_4123
dc.type.versionpublishedVersionsr


Документи

Thumbnail

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу