Приказ основних података о документу

Analysis of bioactive compounds and antioxidant activity of fruits of Lycium ruthenicum Murr. (Solanaceae)

dc.contributorVidović, Bojana
dc.contributorIlić, Tijana
dc.creatorStojanović, Sofija
dc.creatorIvanović, Nina
dc.date.accessioned2022-05-29T16:05:23Z
dc.date.available2022-05-29T16:05:23Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/4137
dc.description.abstractПлодови Lycium врста имају дугу историју употребе у традиционалној медицини азијских земаља. Захваљујући присуству бројних биоактивних једињења, плод гоџи и његови производи су данас заступљени на глобалном тржишту и означавају се као функционалне намирнице, супер-храна и сл.sr
dc.description.abstractLycium species fruits have long been used in traditional medicine in Asian countries. Due to a wide range of bioactive compounds, goji berries have become widespread on the global market as functional food, superfruits, etc.sr
dc.language.isosrsr
dc.language.isoensr
dc.rightsrestrictedAccesssr
dc.subjectLycium ruthenicumsr
dc.subjectgojisr
dc.subjectberriessr
dc.subjectbioactive compoundssr
dc.subjectantioxidative activitysr
dc.titleАнализа садржаја биоактивних једињења и антиоксидативне активности плодова Lycium ruthenicum Murr. (Solanaceae)sr
dc.titleAnalysis of bioactive compounds and antioxidant activity of fruits of Lycium ruthenicum Murr. (Solanaceae)sr
dc.typeconferenceObjectsr
dc.rights.licenseARRsr
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_farfar_4137
dc.type.versionpublishedVersionsr


Документи

Thumbnail

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу