Evaluation of certain food additives
Нема приказа
Аутори
Bend, J.REl-Samragy, Y
Kawamura, Y
Knaap, A
Kuznesof, P.M
Larsen, J.C
Mattia, A
Meyland, I
Pascal, G
Rao, M.V
Schlatter, J
Verger, P
Wallin, H
Whitehouse, D.B.
Abbott, P.J
Bruno, A
Cantrill, R.C
Charrondiere, R
Costarrica, M.De.L
DiNovi, M
Fisher, C.E.
Lawrie, C.A
Leclercq, C
Moy, G
Munro, I.C
Nishikawa, A
Page, S
Pronk, I.M.E.J
Renwick, A.G
Sipes, I.G
Soares, L.M.V
Stanković, Ivan

Tritscher, A
Valerio Jr
Williams, G.M
Чланак у часопису (Објављена верзија)

Метаподаци
Приказ свих података о документуИзвор:
World Health Organization - Technical Report Series, 2005, 934, -145Издавач:
- World Health Organization