Приказ основних података о документу

Uticaj termičkog tretmana na biološki aktivne komponente namirnica

dc.creatorĐorđević, Brižita
dc.creatorMiletić, Ivanka
dc.creatorStanković, Ivan
dc.date.accessioned2019-09-02T11:05:46Z
dc.date.available2019-09-02T11:05:46Z
dc.date.issued2006
dc.identifier.issn0004-1963
dc.identifier.urihttps://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/781
dc.publisherSavez farmaceutskih udruženja Srbije, Beograd
dc.rightsopenAccess
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.sourceArhiv za farmaciju
dc.titleInfluence of thermal treatment on biological active food componentsen
dc.titleUticaj termičkog tretmana na biološki aktivne komponente namirnicasr
dc.typeconferenceObject
dc.rights.licenseBY-SA
dcterms.abstractСтанковић, Иван; Ђорђевић, Брижита; Милетић, Иванка; Утицај термичког третмана на биолошки активне компоненте намирница; Утицај термичког третмана на биолошки активне компоненте намирница;
dc.citation.volume56
dc.citation.issue4
dc.citation.spage548
dc.citation.epage549
dc.citation.other56(4): 548-549
dc.description.otherIV Kongres farmaceuta Srbije sa međunarodnim učešćem, 29. novembar – 2. decembar 2006 godine, Beograd
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_farfar_781
dc.type.versionpublishedVersion


Документи

ДатотекеВеличинаФорматПреглед

Уз овај запис нема датотека.

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу