Приказ основних података о документу

Određivanje vitamina rastvorljivih u vodi u biskvitima sa dodatkom sušenog voća HPLC metodom

dc.creatorBašić, Zorica
dc.creatorRažić, Slavica
dc.date.accessioned2019-09-02T10:56:07Z
dc.date.available2019-09-02T10:56:07Z
dc.date.issued2002
dc.identifier.issn0004-1963
dc.identifier.urihttps://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/399
dc.publisherSavez farmaceutskih udruženja Srbije, Beograd
dc.rightsopenAccess
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.sourceArhiv za farmaciju
dc.titleDetermination of water-solubile vitamins in biscuits with dry fruit addition by HPLC methoden
dc.titleOdređivanje vitamina rastvorljivih u vodi u biskvitima sa dodatkom sušenog voća HPLC metodomsr
dc.typeconferenceObject
dc.rights.licenseBY-SA
dcterms.abstractБашић, Зорица; Ражић, Славица; Одређивање витамина растворљивих у води у бисквитима са додатком сушеног воћа ХПЛЦ методом; Одређивање витамина растворљивих у води у бисквитима са додатком сушеног воћа ХПЛЦ методом;
dc.citation.volume52
dc.citation.issue4
dc.citation.spage742
dc.citation.epage743
dc.citation.other52(4): 742-743
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_farfar_399
dc.type.versionpublishedVersion


Документи

ДатотекеВеличинаФорматПреглед

Уз овај запис нема датотека.

Овај документ се појављује у следећим колекцијама

Приказ основних података о документу