Show simple item record

Characterization of microcrystalline cellulose obtained from harvest residues

dc.contributorMaksimović, Zoran
dc.contributorMedarević, Đorđe
dc.creatorČežek, Maša
dc.creatorNikić, Sonja
dc.creatorNeškov, Lea
dc.date.accessioned2023-06-07T12:58:50Z
dc.date.available2023-06-07T12:58:50Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.urihttps://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/4780
dc.description.abstractЗбог своје лаке доступности, ниске цене и недовољне искоришћености, жетвени остаци представљају атрактивну сировину за добијање микрокристалне целулозе (MCC), најчешће коришћеног ексципијенса у формулацији таблета.sr
dc.description.abstractDue to its easy availability and underutilization, crop residues are attractive raw material for obtaining microcrystalline cellulose (MCC), the most commonly used tablet excipient.sr
dc.language.isosrsr
dc.language.isoensr
dc.rightsrestrictedAccesssr
dc.subjectharvest residuessr
dc.subjectagricultural wastesr
dc.subjectmicrocrystalline cellulosesr
dc.subjecttabletssr
dc.titleКарактеризација микрокристалне целулозе добијене из жетвених остатакаsr
dc.titleCharacterization of microcrystalline cellulose obtained from harvest residuessr
dc.typeconferenceObjectsr
dc.rights.licenseARRsr
dc.identifier.rcubhttps://hdl.handle.net/21.15107/rcub_farfar_4780
dc.type.versionpublishedVersionsr


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record