Приказ основних података о документу
Influence of thermal treatment on biological active food components
Uticaj termičkog tretmana na biološki aktivne komponente namirnica
dc.creator | Đorđević, Brižita | |
dc.creator | Miletić, Ivanka | |
dc.creator | Stanković, Ivan | |
dc.date.accessioned | 2019-09-02T11:05:46Z | |
dc.date.available | 2019-09-02T11:05:46Z | |
dc.date.issued | 2006 | |
dc.identifier.issn | 0004-1963 | |
dc.identifier.uri | https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/781 | |
dc.publisher | Savez farmaceutskih udruženja Srbije, Beograd | |
dc.rights | openAccess | |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/ | |
dc.source | Arhiv za farmaciju | |
dc.title | Influence of thermal treatment on biological active food components | en |
dc.title | Uticaj termičkog tretmana na biološki aktivne komponente namirnica | sr |
dc.type | conferenceObject | |
dc.rights.license | BY-SA | |
dcterms.abstract | Станковић, Иван; Ђорђевић, Брижита; Милетић, Иванка; Утицај термичког третмана на биолошки активне компоненте намирница; Утицај термичког третмана на биолошки активне компоненте намирница; | |
dc.citation.volume | 56 | |
dc.citation.issue | 4 | |
dc.citation.spage | 548 | |
dc.citation.epage | 549 | |
dc.citation.other | 56(4): 548-549 | |
dc.description.other | IV Kongres farmaceuta Srbije sa međunarodnim učešćem, 29. novembar – 2. decembar 2006 godine, Beograd | |
dc.identifier.rcub | https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_farfar_781 | |
dc.type.version | publishedVersion |
Документи
Датотеке | Величина | Формат | Преглед |
---|---|---|---|
Уз овај запис нема датотека. |